Om de twee jaar verzamelen de belangrijkste spelers en bedrijven uit de Europese offshore Industry op WindEnergy Hamburg. Ook Belgian Offshore Cluster zal aanwezig zijn op dit internationale evenement met een Belgische paviljoen.

Het doel is om alle Belgische bedrijven te verzamelen op één locatie in één beurshal zodat we samen sterk staan en extra visibiliteit kunnen creëren. Bovendien krijgen BOC-leden een héél aantrekkelijke prijs voor hun standruimte op WindEnergy Hamburg. Een leuk extraatje is ook de centrale bar waar iedereen zijn of haar bezoekers mee naartoe kan nemen voor een goeie babbel.

Een deel van de standruimtes is al ingenomen maar er is nog voldoende plaats vrij voor de geïnteresseerden. Het onderstaande plan geeft alvast een mooi beeld van de algemene indeling. Leden kunnen hieronder de prijslijst downloaden en meteen hun voorkeur doorgeven bij interesse. Meer uitleg over dit initiatief wordt ook gegeven op ons ledencongres.

Interesse? Stuur dan een e-mail met uw voorkeur naar info@belgianoffshorecluster.be en wij nemen verder contact met u op. Opgelet: De deadline voor registratie is 1 oktober 2015.

www.windenergyhamburg.com

Prijsinformatie downloaden Volledig grondplan downloaden